Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. június 30., szombat

Havi rövid összefoglaló:)

Amióta vége lett az évnek egyáltalán semmire sincs időm. Illetve inkább úgy fogalmazok, hogy amira nagyon rászorítom magam, arra van. Na a gépet a Marika délutáni alvása alatt a fiúk birtokolják, este meg már semmi erőm leülni a számítógép elé, így nem írok, nem olvasok. Épp csak a leveleimet nézem meg. Ennyi! Sajnálom, nem hiszem, hogy ez a nyáron változni fog.

Persze vannak híreim. Röviden.
1. Matyinak csodaszép bizije lett. A sok óra alatti fecsegés miatt a magatartása négyes, de minden más ötös, sőt lett jópár dícséretes ötös tárgya is. Kapott jutalomkönyvet, nagyon megdícsérte a tanító nénije. Jövőre felsős. Felvették az emelt szintű angolos csoportba. Állati büszke vagyok rá.

2. Mikinek a szöveges értékelése is csupa-csupa jót mutatott. Ő is kapott jutalomkönyvet, nagyon megdícsérték. Büszke volt a kissrác is, nameg én is, bár az ő biziosztásukra nem lehetett bemenni.

3. Október 16-tól megyek vissza dolgozni a kórházba. Augusztus 1-től kiveszem az összes szabim, aztán utána 6 órában dolgozom majd a Gyes ideje alatt, utána 8 órában folytatom (engem nem zavarna, ha maradna 6) Hogy melyik osztáklyra és milyen beosztásba kerülök, az még a jövő titka.

4. Apa bekerült a zártosztályra. Mostantól nem lehet vele sem szkájpolni, sem levelezni melóidőben. Valami pénzügyi programot fejlesztenek, így minden nagyon-nagyon titkos:( Na többek között ezért sem kapcsolom be a gépet.

5. Megköszöntöttük Krisi barátnőmet a szülinapján. Kapott egy Yodás digitális órát:-DD

6. Komoly döntést hoztam a góckutatás - rossz fog témakörben. Sokat vajúdtam rajta, nagyon nehezen vágtam bele, de mivel a családi egészségpénztár finanszíroz, nameg anya járjon a fiai előtt jó példával, így július 24-én, ha minden jól alakul, megkapom a vasaim. És tudom, nem vagyok normális, de hiú vagyok na!

7. 59 kiló vagyok. Holnap csinálom 60 napja a diétát. A mozgás sajna annyiban kifullad, hogy a gyerekek után rohangálok, meg fel-le a lépcsőkön, kissé nehezemre esik bármi ebben a rohadt melegben.

8. Közös képviselő vagyok. Most már látom, hogy mennyi szar surlódást képes 6 lakás összehozni. Néha megdöbbenek. Viktor szerint mi nagyon "jólneveltek" vagyunk, maradjunk ennyiben. Úgy tűnik a közös játszótér nem nagyon akar összejönni, lehet megvesszük mi, mert halad a nyár... Bezzeg a parkoló az legyen már!

9. Még mindig nem néztem bele a könyvelőprogramba. Jövő hét végéig szeretném kitanulni. A 2011 év gazdálkodását nem csinálta meg az előző közös képviselő. Ha én nem csinálom meg, akkor senki sem fogja.

10. Múlt héten itthon nyaraltunk. Minden nap máshova mentünk, nagyon jó volt, én totál elfáradtam, Marika sokat fejlődött benne. Lassanként babakocsi nélkül mennek a mindennapok. Voltunk strandon, voltunk az Orczy kertben a kalandparkban, Budakeszin a vadasparkban, kisvasutazni, sokat fagyiztunk. Eléggé alacsony költségvetéssel nyomultunk, még minket is meglepett, hogy egész jól kijöttünk.

11. 3 hete egy öltést sem hímeztem, egy szemet sem horgoltam.

12. Megvannak a keretezett képeim lassan 1 hónapja és le sem fotóztam őket. Pótolom ígérem.

13. A következő bejegyzésben a nyaralós képek lesznek:-DDD

6 megjegyzés:

  1. Nem unatkozol, az biztos!:) Októbertől új fejezet a család életében... lehet hogy akkor se sokat fogsz a gép előtt ülni?:(

    VálaszTörlés
  2. Kitartás! Azért ha lesz időd, less be hozzám, amig még van mit olvasni. :)

    VálaszTörlés
  3. hát csodaszámba megy igy is mennyi minden belefér az idődbe:))

    VálaszTörlés
  4. Pont tegnap gondoltam rád, mi újság lehet nálatok:) Élvezzétek a nyarat, októbertől ahogy látom, még húzósabb lesz...
    ígérem egyszer tuti írok levelet, vagy ha nem hát felhívlak:)

    VálaszTörlés
  5. Köszi, hogy gondoltok rám, pláne, hogy mostanság milyen rendszertelenül blogolok!
    Jó érzés!

    VálaszTörlés
  6. :-) Jó viszont "látni" még ha csak beugrasz is a blog világba. :-)Októberi munkához kitartást, használd ki a nyarat!!!

    VálaszTörlés