Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. szeptember 30., péntek

Mirabilia: Enchanted Mermaid

Lassan egy hete húzom magam egy nyavajás taknyolós vírussal, amit Karcsi hozott haza nekünk az oviból. Naná, hogy Marika is tiszta takony, és tegnap Miki is nekilátott az orrfújásnak. Karesz szépen felülfertőződött, így ő mára már második napja antibiotikumot szed. Ebben az állapotban próbáljuk túlélni a Matyi holnapi szülinapi buliját. Remélem nem fogok utána ágynak dőlni, de asszem ha végre meleg paplan alatt teát kortyolgatva nyugiban kúrálgathatnám magam, akkor már rég meggyógyultam volna. Na mindegy, nem siránkozok, hanem inkább mutatom, hogy hol tartok az utolsó Mira csajszimmal.
Próbálom újra visszahozni azt, hogy hetente péntekenként mutatom a haladásom. Egyrészt azért, hátha ismét érdemesnek találják a hímzős társak a blogomat arra, hogy ennyi kihagyás és csönd után bekukkantsanak hozzám. Másrészt meg azért, mert én imádom mások blogjain a fázisfotókat is, nemcsak a kész munkákat. Jó látni, ahogy időről-időre mennyit haladtak egy hímzés elkészítésével.

Ja, ezt a csodás Diana filéhorgolásos újságot pedig ma szereztem be, mert nem tudtam ellenállni a borítón lévő csodás terítőnek. Álomszép! Ha valakinek tetszik, ne habozzon hagyni egy megjegyzést a címével, fotózom és küldöm mail-ben a leírását. Eljátszottam a gondolattal, hogy megcsinálom apukámnak karácsonyra. Idén elég szűkre szabott költségvetésből kell kihoznunk az ünnepet, így jó lenne, ha minél több sk ajándékkal tudnánk kedveskedni a rokonságnak. Szóval időben el kellene kezdenem/kezdenünk!

6 megjegyzés:

  1. A kisgyerekek mellett mindig van betegség.Hazahozzák, átadják a tesónak, anyunak.Ember feletti teljesítmény mindebben helytállni. Én is csak most tudom, mindezen túl.Akkor olyan természetes volt és valahogy könnyen ment minden.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok.

    Jobbulást kívánunk nektek.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a kedves szavaid, amiket nálam hagytál!
    Ez a vírus nálunk is megvan, én a köhögésből nem tudok kikecmeregni. Jobbulást Nektek és szorítok a bulihoz!
    A hímzésed csodaszép lesz, hajrá!
    Az a horgolt terítő meg...wow! Én ennyire még nem vagyok ügyes horgolós sajna.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Jobbulást nektek! Én szinte minden nap benézek hozzád, olyan gyönyörűségeket szoktál mutatni, már függő vagyok :) (Dóra-függő :DD)
    Nálunk "csak" Luca volt beteg, itthon van már két hete mert ment a hasa. Szalmonella, de azt még nem tudjuk honnan szedte, mert se az oviban se itthon nem beteg senki más csak ő... Most már tünetmentes, de amig nincs két negatív eredménye nem mehet oviba... így most erősen nyúzzuk egymás idegeit :)

    VálaszTörlés
  5. jobbulást! Ez más most meseszép!

    VálaszTörlés
  6. Örömmel jelentem, hogy már gyógyulunk. Én már egész jól vagyok, Marika taknyol, Karcsi köhög, Mikinek szinte semmi baja, csak utálja, hogy holnap hétfő lesz. Szóval hatottak a jobbulás kívánságok!

    Nőcim halad!

    VálaszTörlés