Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. december 28., kedd

Tilda figurák

Itt ülnek szépen sorban az ablakban. Mind-mind ajándékba készültek és mit is mondhatnék, olyan lassan lettek készen, mint a luca széke. Na de ha már nekiláttam, akkor gyorsan hármat megvarrtam a nyolc figurából, amiket az elmúlt egy hónapban kiszabtam és félig összevarrtam, aztán csak pakoltam jobbról balra, hogy majd ha... Vasárnap aztán döntöttem.

Ma este találkozom a lányokkal, Krisivel és Marával: Krisi a macskára még asszem 2 éve adta le a rendelést, Mara a tyúkra úgy egy éve (ha nem több), szóval gondoltam jó ajándék lesz karácsonyra.A tyúknak a lábával megszenvedtem. Nagyon nehéz volt úgy kitömni, hogy ne legyen puklis, így sem lett tökéletes. Viktor szerint a ruhája túl kontrasztos a barna színhez képest. Matyi szerint is. Hát én most már nem változtatok rajta, mert akkor aztán tényleg sosem lesz kész:-DDA cica már második darab. Anno ezzel indítottam a Tildás figurákat. Most több dolgot jobban csináltam rajta, de a farkincája már megint túl magas lett a ruha hasítékához képest:( Krisi kérésére lett vörös a cica;)A kicsi tündér pedig a húgomnak készült, aki tegnap lett 30 éves! Itt is Isten éltessen Tusi! Ha már ilyen közel van húgom szülinapja a karácsonyhoz, akkor legyen karácsonyi ruhás kis tündér. Imádtam, villámgyorsan kész is lett. Bevallom, a hajától kicsit féltem, de baromi gyorsan megvolt az is. Matyi fiam választott, hogy szőke vagy barna tündér legyen. Szőke lett. Van persze szépséghibája pár, de azt nem árulom el. Miki szerint tökéletes. Kiabált nekem, hogy : Anya, ezt már ne csináld tovább, így pont jó!!!

13 megjegyzés:

  1. Jajj az a macskusz:-) Olyan cuki....

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jópofák lettek! Megkésve, de én is boldog karácsonyt kívánok, és előre is boldog, lakáscserében sikeres új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Tudod a Tilda, akkor én már látatlanban is imádom. A tyúkocska nagyon tetszik, még nem csináltam. A macskosz édes lett, még azt sem csináltam, de fogok! Angyalt már varrtam, de nem ezt a fazont. A hajtól először én is tartottam, az első néhány nem is lett jó, hiába olvastam el alaposan, mégsem sikerült. Nálam is hosszú az átfutási idő. Most is van előrajzolt nyúl, félig kész angyal, tervezett egér.

    VálaszTörlés
  4. Minden figurád nagyon tetszik! Választani sem tudnák közülük egyik szebb mint a másik:)
    Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Tényleg nagyon jó lett mind! A cica nagy kedvenc:)
    Kitartást a másik 5-höz:D

    VálaszTörlés
  6. Jelentem a tyúk beilleszkedett az új otthonába. Jól érzi magát és a macik szerint szuper jó a ruhája. Nekem is nagyon tetszik, köszi mégegyszer Dóri! Nagyon édes lett. :)

    VálaszTörlés
  7. Szuperek ezek a Tildás figurák!!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tutik lettek!
    Az macsek... :)

    VálaszTörlés
  9. imádom a cicát! Tegnap készült pár kép, ahogy a tyúk és cica néz téged távozóban az ablakból, majd küldöm. azóta szépen beilleszkedett a macik közé. Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  10. Aranyosak lettek! Nagyon tetszik mindahány :)Páromnak persze, Miki fiad tetszett legjobban a történetből :D Azt mondta: Jó fej, ez a gyerek! :))

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm lányok!

    Krisi! Mara! Örülök, hogy az állatok ügyesen beilleszkedtek a többiek közé!
    Mara! Megkaptam a fotót, még Viktornak is mutattam. Kérdezte is, hogy Neked maradt-e hely még az ágyban:-DD

    VálaszTörlés