Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. december 14., kedd

Mirabilia: Queen of Freedom (3)

Próbáltam én teljes gőzzel gyártani a Tilda figurákat, de elég nehézkesen haladok, mivel nincs varrósarkom. Az étkezőasztalon pedig esténként egy órát nyomulni a géppel nem éppen a legkevesebb erőfeszítést igénylő dolog. Először a konyhát kell rendbe tennem, aztán az asztalt is. Fontos, hogy gyerek se legyen a közelben, így aztán fél kilenc, kilenc előtt nem is tudom elővenni a varrógépet. Ha használtam a gépet, akkor a végén mindig el kell pakolni és az sem két perc. Így aztán nyögvenyelősen haladtam, meguntam és elővettem újra a Mirabilia SAL-os anyagom.

Elkészült a Queen of Freedom. Hát meg kell követnem ezt a nőcit, mert úgy lehúztam a múltkor a színei miatt. Csodás lett így kigyöngyözve. Hiába fotóztam ezer irányból, egyszerűen nem tudta a csillogás miatt beélesíteni a képet a gép. Mutatok kettőt, remélem a lényeg ezen is látszik. Egyébként a Kreinik volt ebben a legmunkásabb, sokat molyoltam vele.
Na most szépen kigyöngyözöm a Queen of Peace-t, aztán mutatom is egyben a 6 kész nőmet!

2 megjegyzés:

  1. örülök, hogy mostmár akkor neked is tetszik, mert a múltkor mondani sem mertem, hogy nekem tetszik mindkettő ezekkel a béna színekkel együtt. És mindkettő várólistás, bár ezt (a zászló miatt) valószínűleg soha nem fogom meghímezni :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez a zászló tényleg gáz. Nekem a színek nem jönnek be, de azért a nénik még szépek. És végigöntötték öket gyönggyel:-DD Tegnap kicsit gyöngyöztem a másik királynőt... Hmm... Nagyon munkás lesz!

    VálaszTörlés