Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. november 21., vasárnap

Gyógynövényes RR (11)

Ezzel is elkészültem kis késéssel. Nem kapkodtam, mert tudtam, hogy Mariannékkal csak a hétvégén találkozunk. Aztán Kolos beteg lett, utána még kevésbé siettem vele. Most itt áll nálam, várja, hogy összehozzunk egy családi találkozót, mert az könnyebben összejön, minthogy én a postára eljussak. Ha meg véletlenül sikerül, nem túl vidám dolog x gyerekkel sorba állni a Móriczon a nagypostán.

Nagyon jó volt Dorottya anyagára hímezni. Szépen kifeküdtek rajta az x-ek. Tetszik a színe, még az uram is megjegyezte, hogy neki ez a kendő nagyon-nagyon bejön, pedig az RR-jeimmel aztán tényleg nem nagyon szokott foglalkozni. A növény fejét sikerült először rossz színnel kivarrnom. Már az második mályvás színt hímeztem, amikor úgy éreztem, hogy ez valahogy nem stimmel. Kibonthattam mind a hat virágot, hogy újra elkészíthessem, most már a helyes színösszeállításban:-DD

Ebből az RR-ből nekem már csak 1 növény van hátra, a cikória. Ha azt letudtam, akkor már csak a saját kendőmet kell készre varrni. Már nagyon várom vissza, kíváncsi leszek, hogy milyen érzés lesz újra kézben tartani.

5 megjegyzés:

  1. Na akkor nem sokára rajtam a sor, és akkor én ki is végeztem ezt az RR-t.

    A postát tök megértem. A kannás RR 2 darabját egyszer elkértem Ágitól, hogy majd Valikának továbbadom. De sokáig nem reagált, így nem is vittem postára, aztán meg Marcsi szeretett volna lecsapni rá, de egyszerűen hetekig nem jutottam postára. Semmi sem esik útba hazafele jövet, csak a saját, de arra meg nem igen érek ide hatig. Úgyhogy végül azt sem adtam fel, hanem visszavittem Áginak :-D

    VálaszTörlés
  2. Nekem a kék RR is tetszik, de ez, ha lehet, akkor még jobban... Nagyon jó az anyag színe is hozzá.

    VálaszTörlés
  3. Most is gyönyörűen hímeztél!
    Már sajnálom,hogy nem vágtam én is bele. :(

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok! A színösszeállítás és a az anyagfestés stb. Dorottya érdeme. Én csak meghímeztem rá a metélőhagymát;)

    VálaszTörlés
  5. Ne aggódj,jól csinálsz mindent. Sinlac imádni valóan finom ezt felválthatja a banán összetörve naranccsal vagy alma egy kanál cukorral, vagy tejalapú milupa rizspép vagy hasonló.Pokoli drága. Kóstolhatsz Vele gyümölcsjoghurtot!
    Minden gyerek rendben van!A 8 osztályos sulit nem feltétlenül kell erőltetni.

    VálaszTörlés