Gyerkőceim életkora

2010. november 13., szombat

Mirabilia: Butterfly Fairy (4)

Kigyöngyöztem! Rengeteg, iszonyúan sok gyöngyöt kellett rá felvarrni, legalábbis az én mércém szerint. A hajában azokat a nagyobb gyöngyöket kissé túlzásnak érzem, ráadásul a színe sem az igazi, de legyünk mintahűek, szóval nem változtattam. Az eredmény még így is csodás, most nagyon élvezem ezt a SAL-t készítgetni.

9 megjegyzés:

 1. Szia!
  Ez valami csodálatosan szép. Hatalmas türelem kellett hozzá az biztos. Minden elismerésem a tiéd érte. Eszméletlen!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. de jo nezni a gyongyos vegeredmenyt! olyan szep!!!!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm! A gyöngyökkel megküzdöttem:-DD

  VálaszTörlés
 4. Ez csodaszép lett! Most nagyon haladsz, s a gyöngyözéssel micsoda kitartó vagy. (Nem úgy, mint én az emaillel - itt egy szégyenkező szmájli.)
  Egyre jobban tetszenek nekem ezek a nőcik, pedig mindig úgy éreztem, hogy nekem túl csicsásak. De most meg már valahogy egyre közelebb kerülnek a szívemhez. De most nem MUK-olok, befejezek!

  VálaszTörlés
 5. Húúú, azért ezt a SAL-t egyáltalán nem irigylem a sok gyöngyözés miatt, nade a végeredmény azért kárpótol mindenért! Gyönyörű a néni!

  VálaszTörlés
 6. Ismét szépet alkottál! S ráadásul nagyon jó ütemben haladsz!

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű!
  Komoly küzdelem lehetett ennyi gyöngy... :)

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm lányok!

  Évi! Most én is befejezős kedvemben vagyok, ezért nyomom ennyire ezeket a nőciket is. Szeretném, ha jövő tavasszal már keretezőhöz vihetném őket:-D Levelet várom!

  Christine! Bele kell jönni a gyöngyözésbe. A végén már egész györsan ment nekem is, pedig én csiga üzemmódban készítgettem a díszítést.

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett! :) Továbbra is ez a nőci inspirál a hímzésre, tegnap este neki is álltam az elsőnek. Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt leszek készen vele... te minden esetre tényleg nagyon jól haladsz.

  VálaszTörlés