Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. május 14., péntek

Egy nap híján 40.

Hát nem gondoltam volna, hogy az nlcafe májusi topicján lesz még olyan, hogy beírom, hogy Dóra és Marika 39+6. Aki rendszeres babás fórumozó, az tudja, hogy itt a szám a hetet és a napot jelenti a két név után. Holnap töltöm a 40. hetemet. Most már a suliban a portás bácsi, az oviban vadidegen óvónénik és anyukák is azt kérdezik, hogy mikor lesz ebből baba. Ha valaki meglát, már csak összecsapja a kezét, hogy: Te még egyben?!?!
Komolyan a 4 fal között kéne ülnöm, mint egy betegnek, hogy ezeket a kérdéseket elkerüljem. Minél többen kérdezik, annál jobban fáraszt a dolog. Reméltem, hogy egy negyedik gyereket nem "kell" végig kihordani, de úgy látszik valahogy tényleg úgy vagyok összerakva, hogy a srácaim baromi jól elvannak a pocakomban odabenn.

A héten már alig főztem. Bevallom, irtó nehezen férek oda a tűzhelyemhez, általában mire végigkevergetek egy kaját, majd leszakad a derekam. Hétvégén ha még egyben leszek (és már őszintén szólva el sem hinném, ha osztódnék!) sütök egy nagy csirkét, mert napok óta erre vágyok és azt még a fiúk is szeretik.Vasárnap kell mennem legközelebb be a kórházba Judithoz, a szülésznőmhöz. Majd eldug benn a szülészeten és csinál egy nst-t nekem, és megígérte, hogy megnézi hogy áll a méhszáj. Jövő hétre kér nekem egy uh beutalót is, hogy lássuk, mi a helyzet odabenn. Csak jelzem, hogy ha véletlenül neadjisten vizsgálat közben elfolyna a magzatvíz, ígérem, hogy nem haragudnék meg:-DDD Jövő héttől lesz megint Fülöp doktor is. Lehet, hogy rá vár Marika? Egy biztos, a csodaszép Ajka kristályokat megvetettem a szüleimmel. Ezeket kapják ajándékba idén tőlünk a szülésznő és a nőgyógyászom. Ha ügyeletes szülésszel szülök (mint mindig), akkor annak csak meleg kézfogás jár:-DD Mutatom is. A boros lesz Judité, a konyakos meg Fülöp doktoré.
Aztán ha már fotók, akkor megmutatom Marika lakosztályát. Anikó barátnőméktől kaptuk kölcsön ezt a mózeskosarat. Csináltatunk bele új szivacsot, mert a régi már nagyon lestrapált, ez lesz a köszönet a kosárért, amibenMarika 3-4 hónapot ki tud húzni. Utána menthetetlenül össze kell raknunk a kiságyat és be kell zsúfolnunk a gyerekszobába;)

6 megjegyzés:

  1. Szépek a kristályok!

    A mózeskosár is jól néz ki! Azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg elég-e Marikának 3-4 hónapra. Csak mert olyan picikének tűnik :) Tényleg azt sosem mondod, hogy mekkorára saccolták uh-n?

    VálaszTörlés
  2. A 36 hetes uh-n volt 2700 gramm már Marika. Akkor annyit mondottaz ultrahangos, hogy lesz ez a gyerek úgy 3800 gramm a végén...

    VálaszTörlés
  3. Remélem a következő képen már Marika ott szuszog a mózeskosárban! :) Egy ideig biztos jó szolgálatot fog tenni!

    Szépek a kristálypoharak is!

    VálaszTörlés
  4. Jaj,de izgi!!
    Nekem is mind késve érkezett,iletve éppen időben.:-)Az utolsó napok, órák, percek... olyan furcsa ajándéknak tunnek!
    Nagyon szép Marika kosara!
    És a hímzéseid is csodaszépek, ezek nekem is megvannak, várják szépen a sorukat!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek ezek a kristályok, a baba szoba pedig olyan vidám :))

    VálaszTörlés
  6. Szuper kis fészket készítettetek a babának!

    VálaszTörlés