Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2017. szeptember 27., szerda

Mill Hill: Latte (2)


Jó sokáig elszöszmötöltem ezzel a kis képpel. Hiába na, kevés az időm és azt a keveset is ritkán fordítom mostanában hímzésre. De azért jó látni, hogy időről-időre elkészül valami. Szerettem készíteni, szinenként végeztem ki a mintaívet. Aztán meg a gyöngyöket. Rengeteg van rajta, húzta is lefelé a kartont,amikor egyik csücskét tartottam, hogy öltögessem fel rá a gyöngyket. Szerintem szép lett, bár nem szeretek 3 szállal hímezni. Két szállal lényegesen egyenletesebbek az x-eim.
 
 

Ilyen volt még a gyöngyök nélkül. Csak elfelejtettem feltenni a blogra anno.

Figyelem! Aki szeretné a mintát és a maradék fonalakat, gyöngyöket, az hagyjon itt egy megjegyzést az e-mail címével. Postára dobom neki nagyon szívesen a cuccot. Sajnos a kartont elhasználtam, de szerintem vásznon is szépen mutatna a minta.

Természetesen megvan már az újabb áldozat, aminek nekiláttam. Viktor választotta ki az összeválogatott terveimből. Mondtam már, hogy iszonyúan utálok aidára félx-eket hímezni? Na ez szerencsére tele van ezzel:( De a remény, hogy nagyon szép lesz, az tartja bennem a lelket!

15 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett. Sok mindenhez értek, de ezt csak csodálni tudom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Igazából nem olyan nagy tudomány másolni. Végülis a keresztszemes készlet utáni hímzés ezt jelenti. Max. a kivitelezés lehet változó:-D

      Törlés
  2. Klassz lett a képed !
    Én ki szoktam cserélni az Aidát vászonra, pláne , ha még félöltések is lesznek !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, én is jobban tettem volna, ha lecserélem az anyagot. De nem tettem és jó része már megvan. Kínlódok tovább:-DDD

      Törlés
  3. Nagyon jó lett a gyöngyökkel-szívecskével a mintád!

    VálaszTörlés
  4. Ááááá de szép lett!
    Irigyellek, hogy megcsináltad 3 szállal, így nagyon mutatós, én is most Mill Hill készletet is hímzek, de csak 2 szállal, 3-mal nem ment.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már egyszer csináltam 3 szálas MillHill-t, szerintem megéri kicsit többet erőlködni vele, mert a végeredmény tényleg nagyon szép. De nem hinném, hogy két szállal rossz lesz, úgyhogy csak tovább!!!

      Törlés
  5. Nahát, kartonra, ilyet még nem is láttam! Nagyon szépen kitölti a három szálas hímzés a közöket, a gyöngyökkel pedig megvan a plasztikus hatás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MillHill-nél gyakori a karton. Érdekes hímezni rá, fura a merevsége az anyagnak ugye. És a gyöngyökkel meg vastagon megszórta a mintát! Nagyon szeretem én is.

      Törlés
  6. Nagyon szép lett! Én szeretném a mintát. Napok óta kutatom, de csak külföldi oldalon találtam meg a készletet. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anita! Írj a sneszalay@gmail.com címre egy levelet. Köszi!

      Törlés
  7. Klassz lett a latte! Az új készlet is igéretes!

    VálaszTörlés