Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2016. október 1., szombat

Dimensions: Portrait of a Lady (4)

Sajnos ez nem egy időzített bejegyzés, hanem élőben és egyenesben gépelem otthonról. Nem mondom, hogy ezért a Dim készlet elkészítéséért megérte egyben maradni, de hát ez van. Jól megszenvedtem a nőcim ruhájának a hátán lévő sok-sok couchingot és a cording sem lett annyira szép, de nekem megfelel. Szerintem a világosbarna kontúr nagyon erőtlen, szívem szerint 2 szállal készítettem volna, de mivel a leírásban 1 szálas kontúr volt, így úgy öltöttem. Utólag nagyon gyengének látom, szinte alig észrevehető. Tulajdonképpen tulipánok vagy valami hasonló virágok lennének a ruha hátán. Látja valaki őket?
2007-ben kezdtem el ezt a hímzést. Most tényleg gőzerővel készült, minden délelőtt öltögettem bele pár szálat. Most filózhatok, hogy nekiálljak-e valaminek még osztódás előtt, de valszeg holnap előveszek valami klassz kis készletet (akár félkészet), mert le kell foglalnom magam valamivel, a házimunkához meg egyre kevesebb erőm van sajnos. Nade jöjjenek a képek a kész hímzésről:
 
 

Közben eszembe jutott még az is, hogy a Helene Tran képem keretezett fotójával is adós vagyok, de azt majd valamikor máskor.

Laci. Még mindig pocakban. A védőnő számolása szerint már 5 nappal, dokibá számolása szerint is már 3 nappal túl vagyok a terminuson. Nem mondom, hogy nem frusztrál rémesen, de hát ez van. Lehet, hogy már így is maradok:-D Csütörtökön voltam ultrahangon, babácskát 3700 gr-ra saccolta a gép. Méhlepény még tutin működik, minden áramlás csúcsszuper, gyermek tökéletesen jól érzi magát odabenn. És éljen-éljen, szépen befordult, már a kis fejecskéje van odalenn.
Holnap reggel megyek a következő ctg-re, hátha a hidegfront kirángatja odabenntről a fiatalembert és a gép majd mutat valamiféle fájásokat. Irtó sokat keményedik a hasam, de ez még fasorban sincs a fájásokhoz képest. Dokibá kedden akar csak látni, ha addig egészben maradok megbeszéljük a hogyan tovább témát.

Köszönöm az érdeklődő sms-eket, e-maileket. Köszönöm, hogy egyre kevesebben hívnak fel, mert igazából már nincs túl sok kedvem felvenni a kagylót. Ha van valami, úgyis érkezik majd az üzenet annak, aki a telefonomban benne van.

Figyelem: Mivel nincs az a pénz,hogy egy ilyen macerás mintát kétszer meghímezzek, ezért írom, hogy a készletet az összes maradék fonállal, leszámolóívvel, maradék gyöngyökkel ingyen és bérmentve továbbküldöm annak, aki szeretné meghímezni. Hagyjon itt egy megjegyzést az e-mail címével együtt.

19 megjegyzés:

  1. She is extremely beautiful Dora! You made a splendid work❤️

    Happy Sunday☺️

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos lett, és el sem hiszem mennyi éve pihent.Emlékszem mikor mutattad. Hiába rohan az idő nagyon.
    Nekem is sok a MUK, ideje lenne a végére járni, de most elcsábított a csipke teljesen. :-)
    A babónak üzenem, hogy itt az idő, hogy előbújjon a rejtekéből.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Kata! Hát tényleg vagy egy évtized kellett ehhez a munkához:-D Most is épp befejezek, amíg baba benn akar maradni, addig hímzek.

      Törlés
  3. Nagyon szép hímzés, gratulálok!!!
    Én beléptem a 42.hétbe, amikor megindították a szülést, még akkor sem akart kijönni :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!
      Hát én ma töltöttem be a 41. hetet:-D

      Törlés
  4. Igazán nagyon mutatós lett! Kitartást kívánok, már biztos nincs sok hátra, lehet, hogy az időváltozás majd előcsalogatja a babát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Időjárásváltozás eddig nem hozott eredményt:-D

      Törlés
  5. Nagyon szép lett ez a nőci! Szerintem pont jók a kontúrok, a couchingok és a cordingok, vagy minek is hívják őket. A virágoknál a világosbarna is pont így szép, finom rajzolatot ad nekik. A két szál már nem biztos, hogy szépen mutat. Nekem így tetszik! :)
    Könnyű szülést kívánok! Puszi!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A képeken tényleg egész jók a kontúrok, élőben valahogy szerintem gyengébb.

      Törlés
  6. Én jelentkezem, ha még nem előzött meg más.dorka211 kukac gémél pont kom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dorka, már csak osztódás után fogom küldeni szerintem. Remélem nem gond!

      Törlés
    2. Dehogy! Most a kicsi a legfontosabb! Gondolatban veletek vagyok és minden jót kívánok Nektek!

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  7. Gyönyörű lett!
    Remélhetőleg túl leszel ezen a nehéz helyzeteden mielőbb! A baba súlya tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Sajnos a gép is tévedhet nem is kicsit. Húgomnak laza 1 kilóval mértek kevesebbet, mint végül a gyerkőc lett. Én csak azt remélem, hogy nem lesz 4 kiló feletti.

      Törlés
  8. Keményedik: ez tolás. Beutalnak kórházba és pillanatok alatt meglesz a baba. Jó helyen leszel.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett! Nekem tetszik úgy ahogy van!

    VálaszTörlés
  10. Valószínű hogy a súly jó. Nekem egy gyerekem született 4600 grammal és akkor volt ilyen nagy a pocakom, meg még sokkal nagyobb. A cukorbetegségre utaló jel...Nem pánik.
    Mi a fene van már???

    VálaszTörlés