Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2015. március 22., vasárnap

Pannonhalma

Életjel rólunk:-D
Kb. fél évnek kellett eltelnie, hogy belerázódjunk, mind Matyi, mind a család. Nem mondom, hogy könnyű volt, izgultunk a gyerkőcért eleget, de a fél évi jellemzése a gyereknek mutatja, hogy az osztályfőnök és a prefektus elég korrektül látja a gyereket. Aztán örömmel olvastuk és tapasztaltuk, hogy végre vannak barátok, akikkel egy húron pendül. Viszont rémes, hogy még mindig nem tudom arcra, hogy kik is ezek a barátok. Csak neveket tudok:-D De gáz! Legalább egy pofavizitet kéne tartani, de ha megyünk Pannonhalmára, akkor mindenki megy jobbra-balra, mi is, szinte alig beszélünk más szülőkkel. A fiúk hol sziáznak minket, hogy magáznak, fura látni, hogy milyen nagy srácok is vannak a hetedikesek között.

Minden második héten van találkánk Matyival. Ha oda megyünk, akkor talán kicsit többet foglalkozik velünk. Általában csak beszél-beszél-beszél körlégzéssel. Jó hallgatni. Ha hazajön, akkor viszont non-stop a gép előtt ülne, úgy kell levakarni a szobából. Általában annyit beszélget, amíg kocsival hazahozom a Kosztolányi térről és elmegyünk a kicsikért együtt z oviba és a suliba.
Itthon más lett a felállás a gyerekek között. Miki lett a nagytesó, húzza rendesen Karcsit maga után. Marika meg nagyon bújós, szeretgetős lett. Kicsit talán többet tévézik, mint amit én szeretnék, de most pl. a Jégvarázst nézzük napi rendszerességgel, amit annyira de annyira szeretek még én is. Marika átköltözött aludni a fiúkhoz. Eleinte csak poénból, de most már szabályosan ragaszkodik hozzá, hogy ott akar aludni Matyi helyén.

Csináltunk pár képet még az ősszel,amiket valahogy nem töltöttem fel. Ilyen fura hálók vannak a koleszban, ahol együtt alszik mind a 32 srác egy hálóban. Matyi először a gettóba került, ahol még ablak sem volt. Aztán szerencsére forgatták az alvóhelyeket, így volt már egész klassz ágya is, ahol csak négyen aludtak és még ablak is volt.
 
 
 
 Ezek meg már most készültek az arborétumban. Lefotóztam a levendulaföldeket is, kíváncsi vagyok milyen lesz majd a kép,ha minden csupa-csupa lila:-D
 
 
 
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Jó volt újra "hallani" felőletek!

    VálaszTörlés
  2. Hát ezer éve terveztem, hogy írok végre, csak valahogy sosem jutottam el a megvalósításig.

    VálaszTörlés