Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2013. július 31., szerda

Zalacsányban nyaraltunk

 
 
 

Idén nagyon jól sikerült a zalacsányi nyaralás. A Batthyány kastélyszállóban van apukáméknak üdülési joga. Mi vagy 5 éve voltunk utoljára a családból. Igazából kinőttük a családi apartmant, nameg az is visszatartott minket az újrázástól, hogy legutóbb irtó rossz idő volt, és "enyhe" nyűglődés volt a három gyerekkel az egész nem túl gyerekbarát környezetben.
Tavasszal úgy döntöttünk, hogy újra megpróbáljuk a kastélyszállót, sikeresen lecseréltem az apartmant egy 3 szobás lakrészre. Hátránya, hogy nem volt konyhánk, előnye, hogy hatalmas terünk volt. Idén az idő is kedvezett, a gyerekek is sokat nőttek, okosabbak, könnyebben kezelhetők voltak. Jól telt az egy hét, kicsit túl hamar vége is lett. Lényegében nagyrészt semmit sem csináltunk, csak úsztunk és ettünk és pihentünk és játszottunk és mesét néztünk. De a gyerekeket csak az úszás érdekelte a medencében. Mivel Karesz sikeresen eltölte még itthon az ujját, így a fürdésnél Karcsit vagy apa vagy én istápolgattam valami kis úszógumifélében, a másikunk addig Marikával körözött a vízben, a nagyok meg mint két kis hal lubickoltak. Ha épp hagytak nekünk fél perc nyugit, akkor mi is úsztunk pár hosszot felváltva a vízben, de elég ritkásan került erre sor.
Idén már volt edző néni is a medence melletti terepen. Nagyon tetszettek az órái, bár ha lett volna időm és alkalmam elmenni az órájára, asszem a jobb térdem tuti bemondta volna az unalmast, annyit gyúratta lábra a nagyérdeműt. Viszont egy vizitornára én is beneveztem, nagyon élveztem. Egyszer még a srácaim is elmentek hozzá tornázni, Miki volt a legkitartóbb.

Rengeteget ettünk a kastély éttermében. Kibéretünk egy 6 személyes asztalt, hét közepétől, már automatice beállították oda Marikának az etetőszéket a pincérek:-D Mindenki jól fogyasztott (Karcsi dobta csak be néha a törülközőt), büszkék voltunk a bandánkra.

Szabadidőnkben hímeztünk, olvastunk (Matyi az Eragon 1-2 kötetét, én a 4 kötetet), vittünk laptopot, így lehetett napi fél-fél órát gépezni is.

Egyik nap benn voltuk Keszthelyen, megnéztük a kastélyt. Néhány gyermekünk látványosan szenvedett és unatkozott. Utána persze a közös képeken sem szeretett volna szerepelni az egyik.
 
 
 

Aztán sok-sok félelmetes képet kellett készítenem róla.

Persze a mutatványa rögtön lelkes követőkre talált.

Marika itt a legfélelmetesebb.

Szerencsére vannak értelmes gyerekeink is:-DDD
 
Nyaralás végére a hajam teljesen megbolondult. Gondolom a sok víz meg a nap tette, hiába mostam, valami hasonló formációt vett fel. Lefotóztattam Matyival, mert tetszett. Enyhén fáradt arcom van a képen, de elég korán készültek a képek:-DD

Jó volt, hamar vége lett, azóta itthon vagyok a 4 gyerekkel, jövő héten munka... Nincs hozzá kedvem!

8 megjegyzés:

  1. Zseniális a családod, nincs is erre mit mondani!:)
    És gratulálok a díjadhoz!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Jó kis képeket készítettél a családodról! Remélem majd azt is mutatod, amit a nyaralás alatt hímeztél!

    VálaszTörlés
  3. Éljen a nyaralás!! Legalább Te elérted, hogy néhány gyerkőc élvezze a kulturális kirándulásokat. Nekem régebben élvezte, de mostanában látványosan szenved.

    VálaszTörlés
  4. Jól éreztétek magatokat, ez látszik a képeken.

    VálaszTörlés
  5. azért látszik hogy rengeteget töltődtél:)

    VálaszTörlés
  6. Nem könnyű összehangolni kisebb családnál sem hogy mindenkinek minden megfeleljen, de Nálatok ez egész jól sikerült!
    Jó pihenést !

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jók lettek a képek, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :) Hiába vagy fáradt az uccsó képen, mégis nagyon szép vagy, ez a hullámos haj barom jól áll!

    VálaszTörlés
  8. De jó képek! :o)
    Ahol mind a négyen ülnek a kocsiban meg a kanapén...édesek!

    VálaszTörlés