Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2013. július 15., hétfő

Riolis: Lilac of Evening (8)

Egyszerre örülök és vagyok egy kicsit szomorú, hogy elkészültem vele. Nagyon szerettem hímezni, számomra igazi kihívás volt ennek a képnek az elkészítése. Az idei tanév első felét a Trónok harca sorozat kötetei határozták meg, a második félévet ennek a képnek az apránkénti elkészítése. Lassan haladtam vele, nehéz a munka után "kedvet kapni" egy kis hímzéshez. Néha napokig nincs energiám elővenni semmi munkámat. De ezzel szerencsésen elkészültem. Csak van egy kis gondom. 10-én bezárt a Lónyay utcán a keretező. Elvileg holnap nyitnak, de nem hiszem, hogy SOS-ben bekereteznék, hogy pénteken elvihessem nevezni a kiállításra. Szóval azért némi esélyt látok, de annyira sokat nem. Máshova meg nem akarok menni kereteztetni, itt minden hímzésemet profi módon feszítik ki és készítik el. Ragaszkodom hozzájuk! Úgyhogy az idei nevezésről asszem lemaradtam. Kellett nekem ilyen lassan haladnom:-D Viszont a látvány mindenért kárpótol.
 
 
 
 

És persze gondolkodhatok azon, hogy melyik legyen a következő munkám. Ezen úgy szeretek agyalni. Asszem végigpörgetem a 2013-as terveim. Valamit be kéne fejeznem, mert az idei 3 képem elég szegényes termés.

Figyelem! Aki szeretné postai úton megkapni a készlet eredeti anyagát a maradék fonalakat (minimális szalagot) és gyöngyöket nameg persze a leszámolómintát, az hagyjon itt egy megjegyzést a kéréssel együtt. Az első jelentkezőnek küldöm a cuccost. Kérek még egy mailt is a sneszalay@gmail.com címre, hogy a részleteket megbeszélhessük.

26 megjegyzés:

  1. Meseszép lett ez a kép!! El vagyok ragadtatva... gyönyörűek az öltéseid! Én is a lónyayba járok kereteztetni!! Én is nagyon meg vagyok velük elégedve! Ha nem jön össze az idei kiállítás, vidd el jövőre! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anik! Köszönöm!
      Vagy a Lónyay, vagy sehova:-D ÉN is nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a Móniék munkájával.

      Törlés
  2. Ah! Úgy látom én vagyok az első jelentkező! Én is szívesen elkészíteném ezt a gyönyörű képet! Ha én nyertem a mintát és a maradékokat kérlek írd meg az e-mail címed, oda írnám a lakáscímet.
    Elmondhatatlanul gyönyörű lett!!!
    Különben nem is haladtál lassan. A sok teendő mellett ez igen ügyes teljesítmény.
    e-mail címem: tuzesb@freemail.hu

    VálaszTörlés
  3. Ja! Bocs. Újragyönyörködve a képekben az e-mail címed is megtaláltam. Írok.

    VálaszTörlés
  4. Ha megmondod, miért kelle ripsz-ropp a keret, szerintem akár be is vállalják :-)))) Én nagyon reménykedem benne, jó lenne élőben látni a kiállításon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden igaz, akkor látni fogod!;) Remélem nem térdmagasságba teszik majd:-DD

      Törlés
  5. Áááááá, gyönyörű lett Dóra!
    Jó lenne, ha sikerülne a keretezés, én is szívesen megnézném a kiállításon :)))

    VálaszTörlés
  6. Fokozni sem lehet... Egyszerűen gyönyörű! Gratulálok!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Hello
    Just found your lovely blog.
    Your stitching is beautiful!

    VálaszTörlés
  8. Csodaszép lett a hölgyed! :)
    Annyira szépek az öltéseid és a szalaghímzésed is, hogy csak nézegetem a képeket és nem bírok betelni velük.
    Remélem, sikered lesz a kiállításon! :)))

    VálaszTörlés
  9. Álomszép lett! Szerintem tuti díjazott leszel vele! Eddig csak "fű alatt" követtelek, de mátol hivatalosan is rendszeres olvasód lettem! :-)

    VálaszTörlés
  10. Andulka! Köszi! Sajnos mostanság nem vagyok túl rendszeres blogoló, pedig nem is facebook-ozom, hogy az venné el az időm. De örülök, hogy olvasol;)

    Egy díjat már nyertem benn a melóhelyen, mikor bevittem a hímzésem keretezés előtt. Körbeállták a csajok és egy pasi kolléga. Teljesen kész voltak, hogy ilyeneket csinálok:-D Mindnek tetszett! Sőt, többen mondták, hogy megnézik majd a kiállítást is.

    VálaszTörlés
  11. Hát igen, meseszép lett! De jó lenne ha ezzel nyernél valami díjat!

    VálaszTörlés
  12. Garatuláááááálok!!! :)
    Gyönyörű élőben is!

    VálaszTörlés
  13. Most nézegetem a Facebookon a kiállítás képeit, s látom az első helyezett képet:-) Ó, mondom, hát ez biztos a te munkád! S tényleg:-) Dórikám, nagyon-nagyon örülök a sikerednek, gratulálok!!! Kár, hogy most nem tudtam jönni, pedig úgy szerettem volna megnézni én is. Karesz is szívből gratulál neked!

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok és örülök neki hogy összefutottunk.Gyönyörűek a képeid.Megérte ennyit utazni hogy láthassuk élőben.A gyerekeid is fantasztikusak:)))

    VálaszTörlés
  15. Nézegettem a neten a kiállítás képeit, és látom, hogy a tiéd lett az I. helyezés!
    Szívből gratulálok!!! :)))

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm szépen mindenkinek! Nagyon boldog vagyok!

    VálaszTörlés