Gyerkőceim életkora

2013. június 25., kedd

Riolis: Lilac Evening (7)

Végre! El sem hiszem, hogy az összes x-et belevarrtam. Nagyon lassan haladtam, volt, hogy néha akár egy hétig sem jutottam hozzá. De tegnap este az utolsó x is a helyére került és nagyon boldog vagyok. A héten csak Marikával vagyunk itthon. Este ő hamar lefekszik, így van időm hímezgetni, ma este fogok először megpróbálkozni a szalaghímzéssel. Remélem fog sikerélményt is adni:-DD
Sajnos a fotó nem a legjobb, ennyit sikerült a fényviszonyok között alkotnom. Kicsit sötét. Ígérem a következő fotósorozatom a teljesen kész képről sokkal jobb lesz. Vagy legalább megvárom, amíg kisüt a nap! Egy biztos, legközelebb a nőcimet már készen hozom.

Adós vagyok még a focibemutató képeivel (Karcsi végigpózolta az egészet!), valamint két csodás bizonyítványfotóval. És aminek még nagyon-nagyon örülök! Miklóskám jövőre kezdi a furulyát! Mindössze két új tanítványt kapott Laci bácsi, abból az egyik Miklósunk! Remélem ugyanúgy élvezni fogja a zenélést, mint Matyi, hiszen nagyrészt neki is köszönheti kisebbik fiúnk, hogy Laci bácsi neki szavazott bizalmat.

9 megjegyzés:

 1. Ó, de gyönyörű! Biztos menni fog a szalaghímzés! Várom a kész fotókat!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép! Úgy vártam már ezt a bejegyzést!!!
  És várom a következőt is! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik! Régi nagy kedvencem, én is ki szeretné,majd hímezni.

  VálaszTörlés
 4. Én is nagyon vártam, mikor írsz! Nagyon szép lett a hímzés, és biztos a szalaghímzés is szuper jól fog sikerülni. Várom a kész munkát! :)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű munka! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 6. Csodálatos szép munka! Gratulálok hozzá!

  VálaszTörlés
 7. Igazi nőies, nőt látok a képen!
  Gyönyörű minta választás és hímzés! Szalagrózsák még nagyon sokat dobnak rajta.

  VálaszTörlés
 8. Csodaszép lett! A szép bizonyítványokhoz gratula! :)

  VálaszTörlés