Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. július 24., kedd

Nem vagyok normális!

Tisztában vagyok vele, hogy nincs minden a helyén odafent a fejemben;) Ha jól emlékszem pár évvel ezelőtt, mikor Pepszon ugyanerre vállalkozott, egyerűen le-nemvagynormálisoztam. Pedig nála tényleg kuszából lett szépséges, nálam meg csak egy lukat kell eltűntetni. Úgy érzem sok dolog a testemen nem teljesen gyártási hiba mentes, viszont a fogaimra mindig büszke voltam, hogy alig van pár rossz és a középiskolás fogszabályzással szépen rendbe is hozták a kuszaságot is. Aztán jött tavasz végén a góckutatás, végül a csapos fogamat, amit lassan 20 éve ( a szájsebész szerint remek munkát végzett Dr. Botos Ajkán) gyökérkezeltek ki kellett húzni. És itt jött a bibi, hogy implantátumhoz nincs jó helyen a fog(hely), nagyon az arcüregben lenne az töve a dolognak. Hídhoz a fogorvos szerint fiatal vagyok, nameg két jó fogam (na jó, az egyik kicsit tömött) kéne lecsiszolni, ami szerinte nem kifizetődő. Nekiláttak győzködni, hogy szabályoztassam. Hát belevágtam kicsit félve, aztán egyre lelkesebben. Perpill ilyen a fogsorom. Szabályosan megküzdöttem ma ebédnél a rakott krumplival, ami elvileg könnyen harapható. Én most inkább csak a nyelésre koncentráltam.

A fogszim fém, ha úgyis látszik, minek legyen fehér. Aztán piros gumikat kértem rá, hiszen ha már lúd, legyen kövér!!!

7 megjegyzés:

  1. Tényleg nem vagy normális. Piros gumik!!! Nem fogod ezt megbánni? A srácok mit szóltak? Azért remélem szép lesz és minden helyre erőszakolt fogacska a helyén marad majd...ha majd egyszer leveszik.

    VálaszTörlés
  2. Marika szerint undi. Matyi és Miki megbabonázva nézték, Karcsi szerint le kéne szedni, de egyébként zsír!

    Piros gumi bármikor cserélhető szolidabbra. Majd ha melózom,újragondolom.

    VálaszTörlés
  3. Bevállalós vagy!:)

    VálaszTörlés
  4. Jaja, bevállalós vagy szerintem is :)
    A piros jó szín egyébként :-D
    Meddig lesz fent?

    VálaszTörlés
  5. Judit! Megkaptam és ültem rajta (pirulós arc). Gyorsan írtam is.

    Mariann! Hát egy évig tuti.

    VálaszTörlés
  6. szuper a fogszabid, nekem is volt... imádtam! ..és csakazértis fémet akartam, pedig akkor még csak 15 éves voltam. Ha lett volna ilyen színkavalkád anno, én is tuti kértem volna vmi nemnormális pl. halálfejes feketét:D:D:D

    VálaszTörlés