Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. január 13., péntek

Tervek 2012-re

Sokat gondolkodtam, hogy kell-e nekem egyáltalán terv 2012-re. De asszem tényleg kell. Végignézegettem egy csomó blogoló keresztszemes, horgolós tervét és egyszer csak azt vettem észre, hogy a naptár hátuljába már megint listákat írok, hogy mit kell megcsinálnom és mi az, amit meg szeretnék csinálni és mi az ami, ja de jó lenne, ha még ebbe az évbe beleférne:-D Aztán elővettem pár 2011-es listám és kihúzogattam az elkészülteket, bekereteztem azokat, amiknek a közelébe sem jutott a tűm. Irtó sokat röhögtem közben magamon, pláne azért, mert néhol még azt is odaírtam, hogy a tervek szerint mennyi idő alatt készülne el. Hát szemet gyönyörködtető látvány lett volna a 2011-es elkészült munkák tablóm, az tuti:-DDDD

Na itt van az én tervem is, remélem nem túl nagyzoló, és remélem év végén a számvetéskor nem azt látom majd, hogy huh, de túlterveztem magam (megint);)

1. A Viktoromtól ajándékba kapott Russian Woman. Örülnék, ha ebben az évben be is fejezném.
2. Vermeer kép. Utoljára 2009-ben öltöttem bele pár x-et. Szeretném, ha legalább a feléig elkészülne, ami több mint 1,5 A/4-es lapot jelent.
3. Kannás RR befejezése. Két kanna hiányzik csak a kendőmről, amit tavaly visszakaptam, a felső sorban a 2. és a 4. Viszont már mindkettőt egyszer meghímeztem, így lehet, hogy inkább másik kettőt választok majd a kínálatból.
4. Csokibonbonos SAL. Ez a tavalyi szégyenfoltom, mert beneveztem az együtthímzésre, mindent be is szereztem hozzá Jucus kedves segítségével, de végül nem öltöttem bele 1 x-et sem. Na majd idén!!!
5. Lizzie Kate SAL. Ez mindössze márciusig készült el. Remélem idén az első 6 hónap készen fog csücsülni az anyagomon.
6. LHN teás-kávés. Ehhez is már ezer éve megvan minden cuccom. Csak neki kéne állnom. Most, hogy Anna befejezte és ismét belelkesültem, talán idén elkészül belőle pár darab! (Csak nagyon halkan és zárójelben jegyzem meg, hogy ez a sorozat része volt a 2009-es tervemnek is:-D)

Szóval ez a 6 lenne a tervem. De közben agyaltam azon is, hogy vannak megkezdett sorozataim, pl. a Nimue Madaras, amiből az egyik már készen várja a párját, majd egyben szeretném őket kereteztetni (és de jó lenne hozzá a jégmadaras is). Aztán ott van a MillHill Capuccino, amihez még a Lattet jó lenne elkészíteni. Na és el ne felejtsem a M. van Scharrenburg babaköszöntőket, amiből eddig csak 1 készült el, holott négyből áll a sorozat. Na ezekkel mi legyen? MUK?

8 megjegyzés:

  1. Tetszenek a terveid! :) Azért arra légy büszke kérlek, hogy a "teljes létszámú" Mirabilia SAL-t egyedül csak TE teljesítetted! Vagy tévedek? :)

    VálaszTörlés
  2. Én abszolút mellette vagyok a terveknek, listáknak!És ráadásul etek gyönyörűek mind. Szerintem az ilyen listák segítenek fókuszálni, még ha nem is lesz meg mind, vagy nem pont az...
    Macirajongó minőségemben a Popcorn macik nevében érdeklődnék...? :)

    VálaszTörlés
  3. Csédóra! Köszi! Hát ha mán én voltam az egyik megálmodója, akkor nekem mindenképp el kellett készítenem:-D

    Hesztia! Popcorn macik? Huh! Nagyon nehezen olvasható a mintája, legfőképp ez tart vissza. Mert egyébként még mindig nagyon tetszik!

    Judit! Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Szép tervek! :D Úgy legyen, hogy teljesíteni tudd!!! A Vermeer képpel én is szemezgetek. Nekem a film is nagyon tetszett, illetve a könyv is.

    VálaszTörlés
  5. Jó dolog tervet készíteni, segít eligazodni. Nekem nem mindig megy, sokszor jön közbe egy új szerelem egy minta iránt,más meg már mégsem érdekel annyira. Szépek a tervek, de ha nem idén lesz kész, az sem baj.

    VálaszTörlés
  6. Amilgade! Beáta! A lényeg, hogy mindbe böködjek. IGazán készre csak a Lanarte képet szeretném és az RR-t. A többi csak haladjon!
    Mert persze vannak horgolós terveim is:-D De azokat már le sem merem írni:-D

    VálaszTörlés
  7. Beáta! Egyébként az új szerelmek nálam is könnyen bekavarnak.

    VálaszTörlés