Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. január 29., vasárnap

Lanarte: Russian Woman (1)

Ez most igazi szerelemhímzés. Szívem szerint le sem tenném, de annyit hímeztem az elmúlt 10 napban, hogy egy kis szünet kell a kezemnek. Így most inkább olvasok pár napot, aztán folytatom újult erővel. Szenteste öltöttem bele pár szálat, aztán a sok-sok kötelezőmmel foglalkoztam, és miután majdnem mindent kifuttatam (már csak apukám horgolt terítőjét kéne befejeznem), ennek álltam neki először. A hosszúhétvégénken annyit hímeztem, amennyit csak bírtam. Rá kellett jönnöm, hogy az én kezem arra van hitelesítve, hogy hímzek fél órácskát, aztán abbahagyom. Megint fél órát, aztán kis pihi, és így tovább vagy 6x egy nap. Na itthon ez kivetelezhetetlen:-D
Mutatom azt is, hogy milyen nagy lesz majd a kép, látszik, hogy irtó sokat kell még öltögetnem, pedig a hölgyemény feje nagyjából a mintaív 1/5-ét már kiteszi.Ja, és a Dimensions képekhez hasonlóan most már a Lanarte képek is használnak kevert szálakat. Legalábbis ez az Orosz hölgy mindenképp!
Ja, és ezennel 9 megkezdett hímzésem van. Még 10 alatt vagyok:-D Persze a horgolásokat nem számítjuk a megkezdett munkák közé:-D

9 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Már ebben az egyötöd állapotban.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a teáscsésze keretezése és az a munka! Még mindig irigylem, hozzáfűzném, hiába küldted el a mintát, nincs meg a dim. fonál száma, így nem tudom helyettesíteni DMC-vel. Ez baj, de valamit csak kitalálok!
    Én is képtelen vagyok fél óránál többet egy helyben ülni. Akkor pattanok és valami mozgással járó dolgot gyorsan csinálok, majd újra fél óra.

    VálaszTörlés
  3. Szépen alakul a nőszemély! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm!

    Beáta! Nézegettem a gépemen, hátha megvan még a dim-dmc váltótáblám, de nem találtam. Sajnálom! De hátha másnak megvan!

    VálaszTörlés
  5. WOW, de szép! Egészen megjött a kedvem egy kis hímzéshez! Kevert szálak a Lanarte-nál? A következő az lesz, amikor félkereszt, kereszt, egy szál, két szál, 5 szál... de ettől lesz olyan szép!:)

    VálaszTörlés
  6. Hogy te mindig milyen szépeket kreálsz:)))

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm!
    Laura! Még ujdonság a metálfonal is, vagy valami hasonlót raktak bele a készletbe, amivel a díszes részeket kell ölteni. Ez is Dim-féle téma.

    VálaszTörlés
  8. Hűha, mekkora munka!Mindenesetre nagyon szép már most is, hát még a fejdísszel! nem csodálom, ha szerelem lett.

    csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy a Lanarte-t eladták, úgyhogy innentől kezdve már akármi is lehet benne :D

    VálaszTörlés