Gyerkőceim életkora

2011. augusztus 3., szerda

Nimue: Fée a la Mésange (The Tit's Fairy)

Mariannal közösen megrendeltünk két Nimue kitet. Kis hiba csúszott a rendelésbe, így kitek helyett a minták érkeztek csak meg, viszont azok tényleg olcsó pénzért:-DD Mivel azonnal nekiestem a tündérkém hímzésének, így az extra tartozékok helyett magam válogattam össze az itthoni felhalmozott anyagaim közül a szerintem megfelelőket. Így kapott a tündér szárnya #4 Kreinik 191-est, a szárnya körül lévő színes kevert szálas x-eket az anyagom áttetszősége miatt MillHill gyöngyök váltották fel, konkrétan 00161-es. Viktorom pedig a csilli-villi csengettyű helyére beszerzett nekem a hobbiboltból 9 forintos ezüst csengőt a megfelelő méretben. Nekem tetszik a végkifejlet:-DD
Egy dologgal igen megszenvedtem. A Nimue mintáknak nagyon aprólékos a kontúrja. Kikontúroztam egyik este a tündérkét. Másnap észrevettem, hogy rossz színnel kontúroztam. Kifejtettem az egészet és újrakezdtem. Majd a guta megütött! Kicsit viharvert lett szegénykém arca így, remélem azért annyira nem feltűnő!

1 hónapos munkám van benne, nagyon szerettem hímezni, a mintát imádtam, de a színvilágom garantáltan nem Nimues, mert mindent megadtam volna valami élénk kis színért! Most átpasszolom Mariannak a leszámolóívet, aztán ha ő is befejezte az övét, akkor nekieshetek annak is;) Szeretném mindkettőt idén keretbe tetetni.

14 megjegyzés:

 1. Tetszik a végeredmény! Így biztosan egyedi lesz. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik ez a kép! Még nem láttam sehol kihímezve.

  VálaszTörlés
 3. Ez szerint nem tétlenkedtél míg nem írtál. :) Nagyon klassz lett!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik!
  A te színválasztásod tökéletes hozzá a kiegészítőkről nem beszélve. Tündérkéd arcát pedig nagyon egyedinek találom, de a Nimuek azért is egyediek mert az arcok igen karakteresek és engem a valóságra a mindennapi életre emlékeztetnek.
  Nekem az egyik munkatársam kimondott Nimue figura:)

  VálaszTörlés
 5. Ezt a Nimue-t még nem is láttam! Nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 6. Ééédes ez a madárka!!!
  Meg a tündér pofija is! :))

  VálaszTörlés
 7. Köszi lányok! Én is szeretem nagyon a tümdérkét. Kár, hogy nem hagyhatom valahol elöl a lakásban, hogy nézegethessem, csak semmi sincs biztonságban most már a gyerekek miatt:-DD

  VálaszTörlés
 8. Hát,én nem győzöm írkálni,hogy:Nagyon ügyes vagy!!!!:)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett a végeredmény.
  Na, azért a kontúrbontásért egy csöppet sem irigyellek, de a végeredményért igen.

  VálaszTörlés
 10. Gyorsan végeztél vele,nagyon jó lett!!!Teljesen belelkesültem tőle, lehet elő kéne vennem már a kék madaram?! :))

  VálaszTörlés
 11. Annyira undok feje van, nagyon jó:))

  VálaszTörlés
 12. Szépséges lett!
  Nekem is tervben van pár Nimue minta,de majd csak ha a leányzót befejeztem :)

  VálaszTörlés
 13. Nagyon tetszik!Én is járok így, hogy én válogatom és veszem meg kreatívan a mintához illő dolgokat. Csak bátran! Ettől lesz egyedi.

  VálaszTörlés