Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. január 26., hétfő

Karcsi puházik

Még valamikor feltette Bnepat a kérdést az 2007 októberi babázóknál az nlcafen, hogy valakinek a gyerkőce ragaszkodik-e valamilyen plüsshöz, vagy puházik-e stb. A topicra már nem írok, nem is nagyon olvasom, inkább csak rákeresek egy-egy emberkére, akire kíváncsi vagyok.

Szóval Karcsim sok szempontból más, mint a nagyok. Karcsi nem cumizott. Egész hamar rátalált az ujjára, ami azóta is igen jó barátja. Szóval Karesz ha bármi gondja van egyszerűen csak bekapja a bal hüvelykujját és máris boldog. Ha ezt fokozni akarja, akkor a Pampers pelenkacsomaghoz grátiszba kapott vizilovat is mellérakja. Hihetetlen, hogy néha milyen szottyos szerencsétlen viziló. Már kimostam párszor, de úgyis jó, újra telerakja pár liter nyállal a fiatalúr.
Ja, és Karcsinak van még egy nagyon érdekes szokása. Ha nem vagyok itthon, a ruháimat (az otthoni játszósakat) levadássza a bútorról, rájuk fekszik, az arcához szorítja őket és úgy szopizza az ujját.

Fotóm csak a vizilovas-ujjas verzióról van. Ezt is elég nehéz volt lencsevégre kapni!

9 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos azzal a vizilóval!

    Nálunk Dorkának egy kisebb plédszerűsége van amit nanának hív és a mai napig viszi magával még a suliba felé menet a kocsiban is és csak azzal tud elaludni.
    Jó lenne már ha leszokna róla,mert ciki,hogy egy 10 éves lánynak ez kell,de hála az égnek se cumi,se ujj szopást nem csinál már nagyon pici kora óta.

    VálaszTörlés
  2. Szia Dóra, eddig még nem szólaltam meg itt nálad, de most eljött az ideje. ;)

    Az én 2 éves Flórám a jobb hüvelykujját szopizza kb. 2-3 hetes kora óta és ha nincs semmi fontos dolga, akkor a másikkal pedig a fülét morzsolgatja! :D
    Néha szeretném, ha abbahagyná ,mert így biztos kinéz majd neki a későbbiekben a fogszabályzás, de néha meg úgy gondolom, hogy annyira édes olyankor.
    Van egy nővére is és mint nálatok, ő sem cumizott és nem szopta az ujját soha.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az ilyen szőrös, plüss állatokról könnyen le lehet szokni. Egy felnőtt, vagy egyetemista lány sem égeti már magát macival, amit mondjuk Stabilnak hív. Nem is beszélve a Gyuszi nevű madárszerűségről.

    VálaszTörlés
  4. Az semmi, hogy egy 10 éves kislány pléddel nyomul, ne aggódj Delfike, lehet ennél még rosszabb is! Nem tudom, Dóri, te emlékszel-e arra, hogy az egyetemi koleszba úgy költöztem be (21 évesen), hogy vittem magammal a macimat, amit még 2 éves koromban kaptam. A macinak a beköltözéssel lába kélt, én hetekig sírtam és nem tudtam aludni. Ekkor kaptam anyukámtól a jelenlegi medvémet, aki a kollégiumban a Laposmaci névre hallgatott. Laposmacinak elég sok cimborája volt a koleszban, öreg haverja Combos, aki Krisi medvéje. Miután kiköltöztem a koleszból és ide-oda költöztem, Laposmaci egyedül maradt, ezért a volt barátom vett mellé egy másik medvét, hogy Laposmacinak legyen kivel játszania napközben.

    VálaszTörlés
  5. Most látom, Krisi, hogy benned is érzelmeket indított meg ez a téma. :))))

    VálaszTörlés
  6. Jaj, Andrisnál múló volt a viszony a malacpárnával. Amin röhögök, mióta láttam, drága gyerekem megissza a tejet az üvegből, két ujja közé fogja a cumi végét és úgy alszik el. :)

    VálaszTörlés
  7. :-) Helyes nagyon!

    Macusnak mostanra már a takarója, cumija és a vizespohara együttesen nyújtja a megnyugvást, és a biztonságot.

    VálaszTörlés
  8. Ha ma tartjátok, akkor BOLDOG NÉVNAPOT a kisfickónak!!!!! Azt hiszem van elfekvőben egy ilyen vizipacink. Kéritek?

    VálaszTörlés
  9. Köszi a köszöntést, igen ma van a nevenapja öcsinek, hogy ne szúrjunk ki vele annyira, hogy egy napon a szülinap és a névnap is;)

    VálaszTörlés